İbrahim BİLGİ
Köşe Yazarı
İbrahim BİLGİ
 

SONUÇLAR HAYIRLI OLSUN

Sevgili Dostlar, Yerel seçimler tamamlandı. Aylar süren heyecan sona erdi. Bodrum ve Muğla’da çok önemli değişikliler yaşandı. Bodrum’da Tamer Mandalinci, Muğla Büyükşehir’de Ahmet Aras kazandı. İnşallah her iki arkadaşımız da başarılı olur ve başta Bodrum olmak üzere Muğla ve ilçeleri sorunlarından kurtulur. Her iki arkadaşımı kutlamakla birlikte yapacağı çalışmaları yakından takip edeceğim. Doğru işleri her zaman alkışlayacak, yanlışları ise kendilerine ileteceğim. Ayrıca ben ve ekibim istendiği takdirde  Bodrum’un yararına olacak tüm işlerde destek olacağım. Seçim sürecine bakarsak genel olarak saygılı, ölçülü bir süreç yaşandı. Bodrum’da Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Tosun, genel olarak proje bazlı bir propaganda tercih etti. CHP adayı Tamer Mandalinci de yine projeleriyle ön plana çıktı. Benzer şekilde Büyükşehirde de Ahmet Aras ve Aydın Ayaydın bir süreç yönetti.  Öyle birbirlerine kayda değer atışma ben görmedim. Zaten olması gereken de bu değil mi? Biz ne yaşadıysak hep ayrıştırmalardan yaşamadık mı? Şimdi ne oldu? Seçim bitti. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz arkadaşız. Bu anlamda öyle kırıcı siyaset yapmayan adayları kutluyorum. Kazanan adaylarla birlikte Mehmet Tosun, Aydın Ayaydın ve diğer adayları da kutluyor, siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Şimdi Bodrum’a, Muğla’ya, ülkemize hizmet zamanı. Ayrıştırmadan, koltuk büyüsüne kapılmadan, bu kutsal görevin bilincine vararak, elbirliğiyle hizmet etme zamanı. Ancak benim göreve gelen tüm belediye başkanlarından bir ricam var; Lütfen yolunuz Atatürk’ün yolu, hizmetiniz Türk Milleti, yol arkadaşınız Türk Devleti olsun. Vatan hainleriyle, onların kuklalarıyla işiniz olmasın. İnanın bu şekilde Türk Milleti’nin gönlünde taht kurarsınız. Aksi takdirde silinir gidersiniz, benden söylemesi.
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2024 - Salı

SONUÇLAR HAYIRLI OLSUN

Sevgili Dostlar,

Yerel seçimler tamamlandı. Aylar süren heyecan sona erdi. Bodrum ve Muğla’da çok önemli değişikliler yaşandı. Bodrum’da Tamer Mandalinci, Muğla Büyükşehir’de Ahmet Aras kazandı. İnşallah her iki arkadaşımız da başarılı olur ve başta Bodrum olmak üzere Muğla ve ilçeleri sorunlarından kurtulur.

Her iki arkadaşımı kutlamakla birlikte yapacağı çalışmaları yakından takip edeceğim. Doğru işleri her zaman alkışlayacak, yanlışları ise kendilerine ileteceğim. Ayrıca ben ve ekibim istendiği takdirde  Bodrum’un yararına olacak tüm işlerde destek olacağım.

Seçim sürecine bakarsak genel olarak saygılı, ölçülü bir süreç yaşandı. Bodrum’da Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Tosun, genel olarak proje bazlı bir propaganda tercih etti. CHP adayı Tamer Mandalinci de yine projeleriyle ön plana çıktı. Benzer şekilde Büyükşehirde de Ahmet Aras ve Aydın Ayaydın bir süreç yönetti.  Öyle birbirlerine kayda değer atışma ben görmedim. Zaten olması gereken de bu değil mi? Biz ne yaşadıysak hep ayrıştırmalardan yaşamadık mı? Şimdi ne oldu? Seçim bitti. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz arkadaşız. Bu anlamda öyle kırıcı siyaset yapmayan adayları kutluyorum.

Kazanan adaylarla birlikte Mehmet Tosun, Aydın Ayaydın ve diğer adayları da kutluyor, siyasi hayatlarında başarılar diliyorum.

Şimdi Bodrum’a, Muğla’ya, ülkemize hizmet zamanı. Ayrıştırmadan, koltuk büyüsüne kapılmadan, bu kutsal görevin bilincine vararak, elbirliğiyle hizmet etme zamanı.

Ancak benim göreve gelen tüm belediye başkanlarından bir ricam var;

Lütfen yolunuz Atatürk’ün yolu, hizmetiniz Türk Milleti, yol arkadaşınız Türk Devleti olsun. Vatan hainleriyle, onların kuklalarıyla işiniz olmasın.

İnanın bu şekilde Türk Milleti’nin gönlünde taht kurarsınız. Aksi takdirde silinir gidersiniz, benden söylemesi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cafer aras
(02.04.2024 13:34 - #787)
Ağzına sağlık baskanım
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.