İbrahim BİLGİ
Köşe Yazarı
İbrahim BİLGİ
 

BİZİM SORUNUMUZ DOĞU BATI KUZEY GÜNEY DEĞİL!

Sevgili Dostlar, İçimiz acıyor, yüreğimiz yanıyor! 12 evladımız, bizlerin güvenliği, rahatı ve huzuru için şehit oldular. Bu cennet vatan için yüzbinlerce kahraman hiç düşünmeden şehit oldu, gazi oldu. Bu kahramanların hepsi omuz omuza çarpıştılar, el ele şehit düştüler. Bu kahramanlar “doğuluyum, batılıyım, kuzeyliyim, güneyliyim” demedi. Bu kahramanlar Allah aşkına, vatan aşkına, millet aşkına, bayrak aşkına, bizim için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hiç düşünmeden canını verdi. En son vatan toprağına emanet ettiğimiz 12 şehidimiz arasında da Türkiye’nin doğusundan, batısından, dört bir yanından evlatlarımız vardı. O kahramanlarımızın evlerinde şu anda ve her zaman şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Aileleri o kahramanlarla gurur duyuyor. Bizim hiçbir zaman doğu, batı, kuzey, güney sorunumuz olmadı. Bunu sorun haline getirenler, cennet ülkemizde gözü olanlar ve onların içimizdeki hain işbirlikçileri. Zaten her zaman “sorun var” diye bağırıp çağıran bu kuklalar olmadı mı? Bu hainler sorun var diye çığırtkanlık yaparken, onların sorunlu olduğunu iddia ettikleri o yörenin insanı evlatlarımız hiç düşünmeden ülkesi için şehit oldu. Kendini kullandırtan o hainlere ve 3-5 fazla oy almak için bu hainlere çanak tutanlara diyorum ki; Ne yaparsanız yapın, BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ... Defolun, sizi kullanıp size kucak açan ülkelerde dilediğiniz gibi yaşayın. Ama Türk Milleti’nin daha fazla sabrını zorlamayın.
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2023 - Salı

BİZİM SORUNUMUZ DOĞU BATI KUZEY GÜNEY DEĞİL!

Sevgili Dostlar,

İçimiz acıyor, yüreğimiz yanıyor! 12 evladımız, bizlerin güvenliği, rahatı ve huzuru için şehit oldular. Bu cennet vatan için yüzbinlerce kahraman hiç düşünmeden şehit oldu, gazi oldu. Bu kahramanların hepsi omuz omuza çarpıştılar, el ele şehit düştüler. Bu kahramanlar “doğuluyum, batılıyım, kuzeyliyim, güneyliyim” demedi. Bu kahramanlar Allah aşkına, vatan aşkına, millet aşkına, bayrak aşkına, bizim için, çocuklarımız için, geleceğimiz için hiç düşünmeden canını verdi.

En son vatan toprağına emanet ettiğimiz 12 şehidimiz arasında da Türkiye’nin doğusundan, batısından, dört bir yanından evlatlarımız vardı. O kahramanlarımızın evlerinde şu anda ve her zaman şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Aileleri o kahramanlarla gurur duyuyor.

Bizim hiçbir zaman doğu, batı, kuzey, güney sorunumuz olmadı. Bunu sorun haline getirenler, cennet ülkemizde gözü olanlar ve onların içimizdeki hain işbirlikçileri. Zaten her zaman “sorun var” diye bağırıp çağıran bu kuklalar olmadı mı? Bu hainler sorun var diye çığırtkanlık yaparken, onların sorunlu olduğunu iddia ettikleri o yörenin insanı evlatlarımız hiç düşünmeden ülkesi için şehit oldu.

Kendini kullandırtan o hainlere ve 3-5 fazla oy almak için bu hainlere çanak tutanlara diyorum ki; Ne yaparsanız yapın, BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ... Defolun, sizi kullanıp size kucak açan ülkelerde dilediğiniz gibi yaşayın. Ama Türk Milleti’nin daha fazla sabrını zorlamayın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.