İbrahim BİLGİ
Köşe Yazarı
İbrahim BİLGİ
 

SESSİZ KALANLARI KINIYORUM!

Sevgili dostlar, İçimi çok acıtan, çok üzücü bir gelişme oldu! Bu ülkenin kimliğini taşıyan, ama hala vatandaşı olmayı becerememiş bazı müptezeller Atatürk’e, Türk Bayrağına, İstiklal Marşımıza, Cumhurbaşkanımıza saygısızlık ettiler. Türk Bayrağı’na, İstiklal marşına, Atatürk’e, Cuhurbaşkanımıza kin kusan bu kansızlar, bu ülkenin ekmeğini yemeğe, bu ülkenin imkanlarından yararlanmaya, bu ülkenin maaşını almaya devam ediyor. Cennet ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi bir bütünken ayrımcılık yapıp, sözüm ona kendi pis kafalarında ki planı uygulamaya çalışan bu faşistler, bunu bugüne kadar başaramadı, bundan sonra da başaramayacaklar. Ama ben çok merak ediyorum, partiler ve genel başkanlar  ve partilerin il ve ilçe başkanları bu rezalete ne diyecek? Bugüne kadar çok da fazla tepki vermediler de. Unutulmasın ki Çanakkale’de, Sakarya’da, Güneydoğuda şehitlerimiz bu vatanı “3 oya satın” diye kanlarını dökmedi. Cumhuriyeti ve tüm değerlerini seven Müslüman bir Türk evladı olarak merak ediyorum; Bu ülkeyi para ve 3 oy için satanlar,  hesap günü  Allah’a, şehitlerimize, gazilerimize nasıl hesap verecekler Bu konuya sesiz kalan tüm sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, vakıf ve dernekler, basın kuruluşları, hepinizi kınıyorum. Sakın ola bize Atatürk, Vatan, Bayrak, Devlet, Cumhuriyet dersi vermeyin!... Son sözüm; Bu vatan, vatandaş olmayı bilen hepimizin… Ne Mutlu Türk’üm Diyene!...
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2024 - Pazartesi

SESSİZ KALANLARI KINIYORUM!

Sevgili dostlar,

İçimi çok acıtan, çok üzücü bir gelişme oldu! Bu ülkenin kimliğini taşıyan, ama hala vatandaşı olmayı becerememiş bazı müptezeller Atatürk’e, Türk Bayrağına, İstiklal Marşımıza, Cumhurbaşkanımıza saygısızlık ettiler.

Türk Bayrağı’na, İstiklal marşına, Atatürk’e, Cuhurbaşkanımıza kin kusan bu kansızlar, bu ülkenin ekmeğini yemeğe, bu ülkenin imkanlarından yararlanmaya, bu ülkenin maaşını almaya devam ediyor.

Cennet ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi bir bütünken ayrımcılık yapıp, sözüm ona kendi pis kafalarında ki planı uygulamaya çalışan bu faşistler, bunu bugüne kadar başaramadı, bundan sonra da başaramayacaklar.

Ama ben çok merak ediyorum, partiler ve genel başkanlar  ve partilerin il ve ilçe başkanları bu rezalete ne diyecek? Bugüne kadar çok da fazla tepki vermediler de.

Unutulmasın ki Çanakkale’de, Sakarya’da, Güneydoğuda şehitlerimiz bu vatanı “3 oya satın” diye kanlarını dökmedi.

Cumhuriyeti ve tüm değerlerini seven Müslüman bir Türk evladı olarak merak ediyorum;

Bu ülkeyi para ve 3 oy için satanlar,  hesap günü  Allah’a, şehitlerimize, gazilerimize nasıl hesap verecekler

Bu konuya sesiz kalan tüm sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, vakıf ve dernekler, basın kuruluşları, hepinizi kınıyorum.

Sakın ola bize Atatürk, Vatan, Bayrak, Devlet, Cumhuriyet dersi vermeyin!...

Son sözüm; Bu vatan, vatandaş olmayı bilen hepimizin…

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.