İbrahim BİLGİ
Köşe Yazarı
İbrahim BİLGİ
 

EMEĞE DE, VATANA DA, BAYRAĞA DA, ŞEHİTLERE DE SAYGI!

Sevgili dostlar, Gerçekten de emek çok büyük değerdir. 15 yıllık Gündoğan Belediye başkanlığım süresince bu gerçeğin hep farkında oldum, çalışanlarımın en iyi şartlarda çalışması, refah içinde yaşaması hep önceliğim oldu. Halen çalışanlarımla son derece iyi ilişkiler içindeyiz. Bu anlamda alın teriyle, fedakarca çalışan herkesin 1 Mayıs’ını kutluyorum. Ama bir de 1 Mayıs’ı kendilerine yontanlar var ya, işte bunu kaldıramıyorum. Devleti kötülemek için hiçbir fırsatı kaçırmayan bu tipler, 1 Mayıs’ı kullanarak nefretlerini kusuyorlar. 1 Mayıs diye ortaya çıkan bu tipler, denizde ultra lüks yatlarında ellerinde içkileriyle sözüm ona devletimizi, vatanımızı kötülüyorlar. Ama aynı kişiler nedense terör eylemlerinde sus pus oluyorlar. Alenen devlete, millete, bayrağa, Atatürk’e küfredenlere nedense ses çıkarmıyorlar. Şehitlerimizi anmıyor, terör sevicilerini kınamıyorlar. Ama 1 Mayıs diye ortaya çıkıp kendi emelleri ve nefretlerini gerçek emekçileri kullanarak kusuyorlar. Sorsanız ekmeğin fiyatını bilmeyen bu tipler, bir de emekten bahsediyorlar. Bu müptezelleri lanetliyorum. Ve kendilerine kucak açmaya hazır ülkelere bir an önce dönmemek üzere gitmelerini diliyorum. Gerçek emekçilerin, alın teri döken fedakar çalışanların ise 1 Mayıs Bayramı’nı kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba

EMEĞE DE, VATANA DA, BAYRAĞA DA, ŞEHİTLERE DE SAYGI!

Sevgili dostlar,

Gerçekten de emek çok büyük değerdir. 15 yıllık Gündoğan Belediye başkanlığım süresince bu gerçeğin hep farkında oldum, çalışanlarımın en iyi şartlarda çalışması, refah içinde yaşaması hep önceliğim oldu. Halen çalışanlarımla son derece iyi ilişkiler içindeyiz.

Bu anlamda alın teriyle, fedakarca çalışan herkesin 1 Mayıs’ını kutluyorum.

Ama bir de 1 Mayıs’ı kendilerine yontanlar var ya, işte bunu kaldıramıyorum. Devleti kötülemek için hiçbir fırsatı kaçırmayan bu tipler, 1 Mayıs’ı kullanarak nefretlerini kusuyorlar. 1 Mayıs diye ortaya çıkan bu tipler, denizde ultra lüks yatlarında ellerinde içkileriyle sözüm ona devletimizi, vatanımızı kötülüyorlar.

Ama aynı kişiler nedense terör eylemlerinde sus pus oluyorlar. Alenen devlete, millete, bayrağa, Atatürk’e küfredenlere nedense ses çıkarmıyorlar. Şehitlerimizi anmıyor, terör sevicilerini kınamıyorlar.

Ama 1 Mayıs diye ortaya çıkıp kendi emelleri ve nefretlerini gerçek emekçileri kullanarak kusuyorlar.

Sorsanız ekmeğin fiyatını bilmeyen bu tipler, bir de emekten bahsediyorlar.

Bu müptezelleri lanetliyorum. Ve kendilerine kucak açmaya hazır ülkelere bir an önce dönmemek üzere gitmelerini diliyorum.

Gerçek emekçilerin, alın teri döken fedakar çalışanların ise 1 Mayıs Bayramı’nı kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.