Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

TEŞEKKÜRLER BODRUM!

Büyük heyecanla bekledik, gece gündüz yaşadık, tahminlerde bulunduk. Ve sonunda yerel seçimler bitti! Muğla Büyükşehir Belediye başkanı sevgili Ahmet Aras, Bodrum Belediye başkanı sevgili Tamer Mandalinci’yi kutluyorum. İnşallah güzel işler yapacaksınız, bizlerde sizin başarılarınızı takip edip sevineceğiz. Hatalı gördüklerimizi de elbette eleştireceğiz. Ben Mehmet Tosun ve Aydın Ayaydın’ı da kutluyorum. Çok yerinde ve seviyeli bir siyaset yaptılar, Bodrum’a ve Muğla’ya heyecan getirdiler. Diğer adaylar da öyle. Sonuçta kazanan demokrasimiz oldu, inşallah gelecekte Bodrumumuz, Muğlamız ve ülkemiz olacak. Ben buradan bir teşekkür de Sevgili meslektaşım, kardeşim Fatih Bozoğlu’na etmek istiyorum. Seçim sürecinde hiç dinlenmeden, kutsal mesleğimiz gazeteciliğin yazılı olan, olmayan tüm kurallarını gözeterek harika bir iş ortaya çıkardık. Ve siz çok sevgili okur ve takipçilerimiz bizlere büyük teveccüh gösterdiniz, bizi zirveye taşıdınız. İyi ki varsınız… Çok teşekkürler. Bodrum’un bir diğer kazananı da siz değerli Bodrumlular sayesinde biz olduk. Zira bize büyük sorumluluk yüklediniz. Biz de bu sorumluluğun bilincinde olarak Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu olarak çok yakın zamanda Bodrum’da çok ses getirecek, yepyeni oluşumların hazırlıklarına başladık. İki güçlü kalemin işbirliğinde tıpkı seçim döneminde olduğu gibi yine çok güzel işler çıkacak. Ve eminim ki hepiniz bu işleri çok beğenecek, ilgiyle takip edeceksiniz. Son söz de şöyle olsun; SOKAK NE DİYORSA O!...
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2024 - Salı

TEŞEKKÜRLER BODRUM!

Büyük heyecanla bekledik, gece gündüz yaşadık, tahminlerde bulunduk. Ve sonunda yerel seçimler bitti!

Muğla Büyükşehir Belediye başkanı sevgili Ahmet Aras, Bodrum Belediye başkanı sevgili Tamer Mandalinci’yi kutluyorum. İnşallah güzel işler yapacaksınız, bizlerde sizin başarılarınızı takip edip sevineceğiz. Hatalı gördüklerimizi de elbette eleştireceğiz.

Ben Mehmet Tosun ve Aydın Ayaydın’ı da kutluyorum. Çok yerinde ve seviyeli bir siyaset yaptılar, Bodrum’a ve Muğla’ya heyecan getirdiler. Diğer adaylar da öyle. Sonuçta kazanan demokrasimiz oldu, inşallah gelecekte Bodrumumuz, Muğlamız ve ülkemiz olacak.

Ben buradan bir teşekkür de Sevgili meslektaşım, kardeşim Fatih Bozoğlu’na etmek istiyorum. Seçim sürecinde hiç dinlenmeden, kutsal mesleğimiz gazeteciliğin yazılı olan, olmayan tüm kurallarını gözeterek harika bir iş ortaya çıkardık. Ve siz çok sevgili okur ve takipçilerimiz bizlere büyük teveccüh gösterdiniz, bizi zirveye taşıdınız. İyi ki varsınız… Çok teşekkürler.

Bodrum’un bir diğer kazananı da siz değerli Bodrumlular sayesinde biz olduk. Zira bize büyük sorumluluk yüklediniz. Biz de bu sorumluluğun bilincinde olarak Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu olarak çok yakın zamanda Bodrum’da çok ses getirecek, yepyeni oluşumların hazırlıklarına başladık. İki güçlü kalemin işbirliğinde tıpkı seçim döneminde olduğu gibi yine çok güzel işler çıkacak. Ve eminim ki hepiniz bu işleri çok beğenecek, ilgiyle takip edeceksiniz.

Son söz de şöyle olsun;

SOKAK NE DİYORSA O!...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şarman Elibol
(02.04.2024 14:10 - #789)
Sevgili Alp, Fatih beyle beraber harika bir iş çıkardınız ve gazetecilik örneği gösterdiniz. Yaptığınız röportajlarla hem adayların Bodrum la ilgili düşüncelerini öğrendik, hemde bizlerin sorunlarını dile getirmekte tercüman oldunuz. Teşekkürler ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.