Serkan Zeki ÖZTUNCAY
Köşe Yazarı
Serkan Zeki ÖZTUNCAY
 

BEN OLMAZSAM SEN GİBİ, SENİDE EDERİM BEN GİBİ!

Bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Seçimi kazanan belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve kendilerine görev süreleri boyunca başarılar diliyorum. Bu seçim her ne kadar yerel seçim olsa da çoğu vatandaşlarımızın dillendirdiği gibi zorlu hayat şartları ve ekonomik koşulların bölgemizde yaşanılan sıkıntıların ve verilmesi planlanan hizmetlerin çok ötesine geçtiğini, vatandaşlarımızın daha çok bu hususları kaale alarak oy kullandıklarını düşünüyorum. Sonuçlardan da anlaşılacağı üzere vatandaşlarımızın sıkıntılarına kulak vermek, çözüm üretmek adına adımlar atmak ve verilen vaatlerin arkasında durup bu sözlerin tutulmasının ne denli önemli olduğunu bu seçim bize en net şekilde gösterdi. Seçim öncesi bölgemizdeki su problemi, bozuk yollar gibi sorunların yanı sıra emeklilerimizin yaşadıkları geçim sıkıntısı, dur durak bilmeden her gün artan fiyatlar, esnafın SGK - BAĞ-KUR 7200 gün prim ödeme eşitlenmesi beklentisi, EYT kapsamına giremeyen vatandaşlarımızın kademeli emeklilik beklentisi, bankaların yüksek faiz oranları sebebiyle kredilere ulaşım zorlukları ve bunlar gibi daha bir çok sorun vatandaşlarımız tarafından dile getiriliyordu. Bu konular ne kadar çözüm buldu? Bu durumdan vatandaşlar ne kadar memnun kaldı? Bunlar ve benzeri soruların cevapları görülen o ki sandıkta karşımıza çıktı. Vatandaşlarımız kendilerine yaşatılan sıkıntıların karşılığını seçimde oyları ile vermiş oldu ve mevcut iktidarında bir nebze işini zora soktu diyebiliriz. Vatandaş bundan böyle kendisi sıkıntıda iken yetki ve makam sahibi kişilerin bu sıkıntıları görmezden gelerek görevlerine devam etme şansını tanımayacak gibi gözüküyor. Ne diyelim? Hayırlısı. Bodrum’un sıkıntıları, vatandaşlarımızın beklentileri gayet net ve açık bir şekilde zaten gözüküyor ve de biliniyor. Bu saatten sonra yapılacak tek bir şey kalıyor, o da icraat. Başkanlarımızın vakit kaybetmeden canla başla çalışarak artık herkesçe bilinen sorunların üstesinden gelmeleri, vatandaşlarımızın takdir ve beğenilerini kazanmaları kendilerinin de ileride bu tip sonuçlar ile karşı karşıya kalmamaları adına şahsımca son derece önemlidir. Bu yıl sezonun hepimiz için beklentilerimiz doğrultusunda iyi geçmesi, esnafımızın yüzünün gülmesi, emeklilerimizin mutlu olması, bölgemizde susuzluğun yaşanmaması kısaca işte görmek istediğimiz Bodrum diyebileceğimiz mutlu ve de huzurlu bir sezon geçirmemizi diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun…
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2024 - Perşembe

BEN OLMAZSAM SEN GİBİ, SENİDE EDERİM BEN GİBİ!

Bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Seçimi kazanan belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve kendilerine görev süreleri boyunca başarılar diliyorum.

Bu seçim her ne kadar yerel seçim olsa da çoğu vatandaşlarımızın dillendirdiği gibi zorlu hayat şartları ve ekonomik koşulların bölgemizde yaşanılan sıkıntıların ve verilmesi planlanan hizmetlerin çok ötesine geçtiğini, vatandaşlarımızın daha çok bu hususları kaale alarak oy kullandıklarını düşünüyorum.

Sonuçlardan da anlaşılacağı üzere vatandaşlarımızın sıkıntılarına kulak vermek, çözüm üretmek adına adımlar atmak ve verilen vaatlerin arkasında durup bu sözlerin tutulmasının ne denli önemli olduğunu bu seçim bize en net şekilde gösterdi.

Seçim öncesi bölgemizdeki su problemi, bozuk yollar gibi sorunların yanı sıra emeklilerimizin yaşadıkları geçim sıkıntısı, dur durak bilmeden her gün artan fiyatlar, esnafın SGK - BAĞ-KUR 7200 gün prim ödeme eşitlenmesi beklentisi, EYT kapsamına giremeyen vatandaşlarımızın kademeli emeklilik beklentisi, bankaların yüksek faiz oranları sebebiyle kredilere ulaşım zorlukları ve bunlar gibi daha bir çok sorun vatandaşlarımız tarafından dile getiriliyordu.

Bu konular ne kadar çözüm buldu? Bu durumdan vatandaşlar ne kadar memnun kaldı?

Bunlar ve benzeri soruların cevapları görülen o ki sandıkta karşımıza çıktı. Vatandaşlarımız kendilerine yaşatılan sıkıntıların karşılığını seçimde oyları ile vermiş oldu ve mevcut iktidarında bir nebze işini zora soktu diyebiliriz.

Vatandaş bundan böyle kendisi sıkıntıda iken yetki ve makam sahibi kişilerin bu sıkıntıları görmezden gelerek görevlerine devam etme şansını tanımayacak gibi gözüküyor.

Ne diyelim? Hayırlısı. Bodrum’un sıkıntıları, vatandaşlarımızın beklentileri gayet net ve açık bir şekilde zaten gözüküyor ve de biliniyor. Bu saatten sonra yapılacak tek bir şey kalıyor, o da icraat.

Başkanlarımızın vakit kaybetmeden canla başla çalışarak artık herkesçe bilinen sorunların üstesinden gelmeleri, vatandaşlarımızın takdir ve beğenilerini kazanmaları kendilerinin de ileride bu tip sonuçlar ile karşı karşıya kalmamaları adına şahsımca son derece önemlidir.

Bu yıl sezonun hepimiz için beklentilerimiz doğrultusunda iyi geçmesi, esnafımızın yüzünün gülmesi, emeklilerimizin mutlu olması, bölgemizde susuzluğun yaşanmaması kısaca işte görmek istediğimiz Bodrum diyebileceğimiz mutlu ve de huzurlu bir sezon geçirmemizi diliyorum.

Her şey gönlünüzce olsun…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.