Yeni nesil komedinin kralları Bodrum’da

KÜLTÜR-SANAT 14.08.2023 - 13:18, Güncelleme: 14.08.2023 - 13:18
 

Yeni nesil komedinin kralları Bodrum’da

Komedinin popüler yüzleri, Sahne Pasaport’un organize ettiği The Comedy Fest’le, Bodrum La Mer Beach’de buluşuyor.
1-3 Eylül tarihlerinde Bodrum La Mer Beach’te gerçekleşecek organizasyonda Mesut Süre, Saf Komedi, A.Kürşat Öçalan & Giray Altınok komedi şovları ile sahne alacak. Komedi şovların yanında tiyatro oyunları, atölyeler, dj performansı ve daha birçok etkinlik Bodrumlular’ı bekliyor olacak. KOMEDİ ŞOV VE TİYATRO BİR ARADA Bodrum’un yazının son akşamlarında gerçekleşecek etkinlik üç gün sürecek. Birinci akşam Merve Polat’ın oynadığı “Yan Rol” isimli tiyatro oyunu ile başlarken, Mesut Süre’nin hazırladığı “Siz Hepiniz Ben Tek” isimli stand up gösterisi ile sürecek. İkinci günün ana etkinliği kendilerine has komedi tarzları ile Saf Komedi ekibi sahne alırken tiyatro severler, Hakan Emre Ünal’ın başrolde olduğu “N’olcak Bu Yusuf Umut’un Hali” isimli oyunla keyifli vakit geçirecek. 3 Eylül akşamında ise Onur Özaydın’ın oynadığı “Sıfır Telaş” adlı tiyatro oyunla başlayıp A.Kürşan Öçalan ve Giray Altınok’un beraber hazırladığı “Emrivaki” isimli talkshow ile sürecek. Hande Doğandemir ve Gökhan Türkmen bu talkshowun konukları olacak. FESTİVALDE ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI Festival, birbirinden zengin atölyelere ev sahipliği yapacak. Yeşim Egemen’in hazırladığı “Beden Farkındalığı ve Drama Atölyesi”, “Karakter Yaratım ve Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi” ve “Akıl Oyunları Atölyesi” çocukları hem eğlendirecek hem de geliştirecek. Öğleden sonra ise yetişkinler için Koo Candle’ın hazırladığı “Bitkisel Mum Atölyesi”, Hakan Emre Ünal ile “Hikaye Anlatıcılığı Atölyesi”, Muscent Perfume’in hazırladığı “Parfüm Tasarım Atölyesi” ve Anıl Araz ile “Kokteyl Atölyesi” ile dolu dolu bir festival yaşanacak. HER GÜN YOGA HER GÜN DJ Festival boyunca her sabah yoga ile yoğun ve eğlence dolu bir gün başlayacak. Her akşam ise dj performansı gerçekleşecek. Etkinlik boyunca izleyiciler La Mer Beach’in muhteşem kumsalında güneşlenip denize girmenin keyfini de yaşayacak.
Komedinin popüler yüzleri, Sahne Pasaport’un organize ettiği The Comedy Fest’le, Bodrum La Mer Beach’de buluşuyor.

1-3 Eylül tarihlerinde Bodrum La Mer Beach’te gerçekleşecek organizasyonda Mesut Süre, Saf Komedi, A.Kürşat Öçalan & Giray Altınok komedi şovları ile sahne alacak. Komedi şovların yanında tiyatro oyunları, atölyeler, dj performansı ve daha birçok etkinlik Bodrumlular’ı bekliyor olacak.

KOMEDİ ŞOV VE TİYATRO BİR ARADA

Bodrum’un yazının son akşamlarında gerçekleşecek etkinlik üç gün sürecek. Birinci akşam Merve Polat’ın oynadığı “Yan Rol” isimli tiyatro oyunu ile başlarken, Mesut Süre’nin hazırladığı “Siz Hepiniz Ben Tek” isimli stand up gösterisi ile sürecek. İkinci günün ana etkinliği kendilerine has komedi tarzları ile Saf Komedi ekibi sahne alırken tiyatro severler, Hakan Emre Ünal’ın başrolde olduğu “N’olcak Bu Yusuf Umut’un Hali” isimli oyunla keyifli vakit geçirecek. 3 Eylül akşamında ise Onur Özaydın’ın oynadığı “Sıfır Telaş” adlı tiyatro oyunla başlayıp A.Kürşan Öçalan ve Giray Altınok’un beraber hazırladığı “Emrivaki” isimli talkshow ile sürecek. Hande Doğandemir ve Gökhan Türkmen bu talkshowun konukları olacak.

FESTİVALDE ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Festival, birbirinden zengin atölyelere ev sahipliği yapacak. Yeşim Egemen’in hazırladığı “Beden Farkındalığı ve Drama Atölyesi”, “Karakter Yaratım ve Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi” ve “Akıl Oyunları Atölyesi” çocukları hem eğlendirecek hem de geliştirecek.

Öğleden sonra ise yetişkinler için Koo Candle’ın hazırladığı “Bitkisel Mum Atölyesi”, Hakan Emre Ünal ile “Hikaye Anlatıcılığı Atölyesi”, Muscent Perfume’in hazırladığı “Parfüm Tasarım Atölyesi” ve Anıl Araz ile “Kokteyl Atölyesi” ile dolu dolu bir festival yaşanacak.

HER GÜN YOGA HER GÜN DJ

Festival boyunca her sabah yoga ile yoğun ve eğlence dolu bir gün başlayacak. Her akşam ise dj performansı gerçekleşecek. Etkinlik boyunca izleyiciler La Mer Beach’in muhteşem kumsalında güneşlenip denize girmenin keyfini de yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.