USTA GAZETECİ CAN PULAK YEREL SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

GÜNDEM 06.04.2024 - 11:46, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:47
 

USTA GAZETECİ CAN PULAK YEREL SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Yerel Gazeteciler Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu usta gazeteci Can Pulak ile yerel seçim sonuçları ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.
Usta Gazeteci Can Pulak yerel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimde açık ara bir farkla seçilen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'ye dikkat çeken önerilerde bulundu. Susuzluk sorunu  konusunda da çok dikkat eden değerlendirmelerde bulunan usta gazeteci Pulak, bu sorunun sadece yerel yöneticiler tarafından çözümünün mümkün olmadığını ve deniz suyundan su üretiminin bir an önce devreye sokulmasının gerektiğini söyledi... Bir Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu yayını...
Yerel Gazeteciler Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu usta gazeteci Can Pulak ile yerel seçim sonuçları ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.

Usta Gazeteci Can Pulak yerel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimde açık ara bir farkla seçilen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'ye dikkat çeken önerilerde bulundu. Susuzluk sorunu  konusunda da çok dikkat eden değerlendirmelerde bulunan usta gazeteci Pulak, bu sorunun sadece yerel yöneticiler tarafından çözümünün mümkün olmadığını ve deniz suyundan su üretiminin bir an önce devreye sokulmasının gerektiğini söyledi...

Bir Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu yayını...

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.