SAMİMİYET İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ

SİYASET 20.03.2024 - 22:51, Güncelleme: 20.03.2024 - 22:51
 

SAMİMİYET İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ

Bodrum Bağımsız Belediye Başkan adayı Volkan İlgüz, Bodrum’da liyakate dayalı, katılımcı, Bodrum’un adına yakışır bir yönetim sergileyeceklerini ve bu samimiyetleriyle gönüllere dokunduklarını söyledi.
Bodrum Bağımsız Belediye başkan adayı Volkan İlgüz, günün 20 saati seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’un tüm mahallelerini sokak sokak geziyor, vatandaşlarla buluşuyor. Ekibiyle birlikte Bodrum’un sorunlarının çözümünde etkin çalışmalar yaptıklarını ve yere sağlam basan, hayali olmayan çalışmalarla Bodrumlular’ın karşısına çıktıklarını belirten Volkan İlgüz, rol model bir belediyecilik anlayışıyla sosyal belediyeciliği, liyakati ve çalışma azmini getireceklerini söyledi. BOZUK VE DİŞLİSİ KIRILAN TÜM ÇARKLAR DEĞİŞMELİ Gençliğin verdiği enerji, ekibinin profesyonelliğiyle Bodrum’u ayağa kaldıracaklarını belirten Volkan İlgüz; “Bu zamana kadar hep aynı şeyler yapılmış, ama sonuçta hiçbir şey yapılmamış. Aynısını deneyerek farklı sonuçlar bekleyemeyiz. Bozuk ve dişlisi kırılan tüm çarklar değişebilir. Biz buna talibiz. Bodrum’da her kesime yönelik, herkesin hayatını çok kolaylaştıracak projelerimiz var. Bunları da mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bizim çok büyük paralarımız, arkamızda sponsorlarımız, devasa tanıtım ekibimiz yok. Sadece samimiyetimiz ve Bodrum aşkımız var. İşte bu samimiyetle gönüllere dokunuyoruz. Her türlü “geri çekil” baskısına, zorlamalara rağmen doğru bildiğimiz yoldan, Bodrum’a hizmet sevdamızdan vaz geçmeyeceğiz. Bize güvenen ve teveccüh gösteren koca yürekli Bodrum halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Bodrum Bağımsız Belediye Başkan adayı Volkan İlgüz, Bodrum’da liyakate dayalı, katılımcı, Bodrum’un adına yakışır bir yönetim sergileyeceklerini ve bu samimiyetleriyle gönüllere dokunduklarını söyledi.

Bodrum Bağımsız Belediye başkan adayı Volkan İlgüz, günün 20 saati seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’un tüm mahallelerini sokak sokak geziyor, vatandaşlarla buluşuyor. Ekibiyle birlikte Bodrum’un sorunlarının çözümünde etkin çalışmalar yaptıklarını ve yere sağlam basan, hayali olmayan çalışmalarla Bodrumlular’ın karşısına çıktıklarını belirten Volkan İlgüz, rol model bir belediyecilik anlayışıyla sosyal belediyeciliği, liyakati ve çalışma azmini getireceklerini söyledi.

BOZUK VE DİŞLİSİ KIRILAN TÜM ÇARKLAR DEĞİŞMELİ

Gençliğin verdiği enerji, ekibinin profesyonelliğiyle Bodrum’u ayağa kaldıracaklarını belirten Volkan İlgüz; “Bu zamana kadar hep aynı şeyler yapılmış, ama sonuçta hiçbir şey yapılmamış. Aynısını deneyerek farklı sonuçlar bekleyemeyiz. Bozuk ve dişlisi kırılan tüm çarklar değişebilir. Biz buna talibiz. Bodrum’da her kesime yönelik, herkesin hayatını çok kolaylaştıracak projelerimiz var. Bunları da mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bizim çok büyük paralarımız, arkamızda sponsorlarımız, devasa tanıtım ekibimiz yok. Sadece samimiyetimiz ve Bodrum aşkımız var. İşte bu samimiyetle gönüllere dokunuyoruz. Her türlü “geri çekil” baskısına, zorlamalara rağmen doğru bildiğimiz yoldan, Bodrum’a hizmet sevdamızdan vaz geçmeyeceğiz. Bize güvenen ve teveccüh gösteren koca yürekli Bodrum halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.