PLAJI GASP ETMİŞLER!

GÜNDEM 13.03.2024 - 11:57, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:57
 

PLAJI GASP ETMİŞLER!

Bodrum’da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale, Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerince müdahale edildi.
Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bodrum Kaymakamlığının yaptığı çalışmada Yalıkavak Plaj Caddesi'ndeki mavi bayraklı halk plajının iki işletme tarafından işgal edildiği belirlendi. Ekiplerce, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan alana yeni yapıldığı tespit edilen yapıların, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in talimatıyla kaldırılması için işletmelere süre verildi. Bu süre içerisinde Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde işletmelerin yaptığı işgaller kaldırıldı. Bahse konu işletmelere ayrıca imar kanununa göre cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
Bodrum’da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale, Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerince müdahale edildi.

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bodrum Kaymakamlığının yaptığı çalışmada Yalıkavak Plaj Caddesi'ndeki mavi bayraklı halk plajının iki işletme tarafından işgal edildiği belirlendi.

Ekiplerce, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan alana yeni yapıldığı tespit edilen yapıların, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in talimatıyla kaldırılması için işletmelere süre verildi.

Bu süre içerisinde Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde işletmelerin yaptığı işgaller kaldırıldı.

Bahse konu işletmelere ayrıca imar kanununa göre cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.