O iki değerli arsanın sahibi belli oluyor

EKONOMİ 17.11.2021 - 11:11, Güncelleme: 17.11.2021 - 11:11
 

O iki değerli arsanın sahibi belli oluyor

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Bodrum’da ki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.
Hazine Ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Bodrum Gökçebel Mahallesi'nde bulunan 14 bin 391 metrekare yüz ölçümlü taşınmaza nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 45 milyon 200 bin lira ile Alinda Danışmanlık Turizm İnşaat AŞ tarafından verildi. Bitez Mahallesi'ndeki, 18 bin 847 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz için ise en yüksek teklif 115 milyon 500 bin lira ile Demircioğlu Mermer Sanayi ve Ticaret Taahhüt Limited Şirketinden geldi.
Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Bodrum’da ki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Hazine Ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Bodrum Gökçebel Mahallesi'nde bulunan 14 bin 391 metrekare yüz ölçümlü taşınmaza nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 45 milyon 200 bin lira ile Alinda Danışmanlık Turizm İnşaat AŞ tarafından verildi.

Bitez Mahallesi'ndeki, 18 bin 847 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz için ise en yüksek teklif 115 milyon 500 bin lira ile Demircioğlu Mermer Sanayi ve Ticaret Taahhüt Limited Şirketinden geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.