Muğla'da olası teleferik kazası için kurtarma tatbikatı yapıldı

OLAYLAR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.05.2024 - 11:34, Güncelleme: 04.05.2024 - 16:41
 

Muğla'da olası teleferik kazası için kurtarma tatbikatı yapıldı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, teleferikten kurtarma tatbikatı yapıldı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Fethiye-Babadağ teleferik işletmesinde JAK Timi, uzman personel ve Babadağ teleferik işletme çalışanlarının katılımıyla teleferik kazalarına ani müdahale etmek amacıyla tatbikat gerçekleştirildi.Tatbikat, telesiyejden ve teleferik kabinlerinden dikey kurtarma ve yatay tahliye ile kurtarma yapılarak başarıyla tamamlandı.

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, teleferikten kurtarma tatbikatı yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Fethiye-Babadağ teleferik işletmesinde JAK Timi, uzman personel ve Babadağ teleferik işletme çalışanlarının katılımıyla teleferik kazalarına ani müdahale etmek amacıyla tatbikat gerçekleştirildi.

Tatbikat, telesiyejden ve teleferik kabinlerinden dikey kurtarma ve yatay tahliye ile kurtarma yapılarak başarıyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.