La Blanche Island’a iki muhteşem ödül

TURİZM 06.06.2023 - 13:16, Güncelleme: 06.06.2023 - 13:16
 

La Blanche Island’a iki muhteşem ödül

Bodrum’un en prestijli tesislerinden biri olan La Blanche Island’a hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den iki büyük ödül geldi.
La Blanche Island Bodrum 2023 yılına muhteşem ödüllerle başladı. Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme sitesi olan Holiday Check’in dünya genelinden tüm misafirlerin oylarıyla belirlediği ödül listelerinde La Blanche Island Bodrum da yerini aldı. Türkiye'de ki otellerin 6 kategoride yer aldığı listede La Blanche Island Bodrum; En iyi aile otelleri, En iyi tatil otelleri ve Türkiye'nin en iyi otelleri kategorilerinde ödüle layık görüldü. La Blanche Island ayrıca turizm sektörünün prestijli yayını GM Dergisi’nin 2010 yılından itibaren her sene yapmış olduğu QM Turizm Kalite Yönetim Ödül töreninde; Türkiye'nin en iyi QM Bodrum Aile Oteli ve Türkiye'nin en iyi QM Resort Otelleri kategorilerinde yer aldı. İki aşamadan oluşan oylamalarda iki kategoride de ilk aşamayı geçip finale adını yazdıran La Blanche Island Bodrum, ''Türkiye'nin en iyi QM Bodrum Aile Oteli'' ödülünün sahibi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023 turizm sezonuna iki büyük ödülle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten La Blanche Genel Müdürü İlker Yeşilmen; “Açıldığımız günden bugüne kadar hep daha iyisini yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda misafirlerimizin de bizi yalnız bırakmaması ile daha yukarılara çıkmaya devam ediyoruz. Tesisimize her sene yapmış olduğumuz yatırımların ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz sayesinde almış olduğumuz ödüllerin üzerine her sene yenilerini eklemek en büyük hedefimiz. Hem Bodrum, hem de ülkemizin adını aldığımız ödüllerle duyurmak ayrı bir gurur kaynağımız” dedi
Bodrum’un en prestijli tesislerinden biri olan La Blanche Island’a hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den iki büyük ödül geldi.

La Blanche Island Bodrum 2023 yılına muhteşem ödüllerle başladı.

Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme sitesi olan Holiday Check’in dünya genelinden tüm misafirlerin oylarıyla belirlediği ödül listelerinde La Blanche Island Bodrum da yerini aldı.

Türkiye'de ki otellerin 6 kategoride yer aldığı listede La Blanche Island Bodrum;

En iyi aile otelleri, En iyi tatil otelleri ve Türkiye'nin en iyi otelleri kategorilerinde ödüle layık görüldü.

La Blanche Island ayrıca turizm sektörünün prestijli yayını GM Dergisi’nin 2010 yılından itibaren her sene yapmış olduğu QM Turizm Kalite Yönetim Ödül töreninde; Türkiye'nin en iyi QM Bodrum Aile Oteli ve Türkiye'nin en iyi QM Resort Otelleri kategorilerinde yer aldı.

İki aşamadan oluşan oylamalarda iki kategoride de ilk aşamayı geçip finale adını yazdıran La Blanche Island Bodrum, ''Türkiye'nin en iyi QM Bodrum Aile Oteli'' ödülünün sahibi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2023 turizm sezonuna iki büyük ödülle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten La Blanche Genel Müdürü İlker Yeşilmen; “Açıldığımız günden bugüne kadar hep daha iyisini yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda misafirlerimizin de bizi yalnız bırakmaması ile daha yukarılara çıkmaya devam ediyoruz. Tesisimize her sene yapmış olduğumuz yatırımların ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz sayesinde almış olduğumuz ödüllerin üzerine her sene yenilerini eklemek en büyük hedefimiz. Hem Bodrum, hem de ülkemizin adını aldığımız ödüllerle duyurmak ayrı bir gurur kaynağımız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.