İhbara Gittiler Şok Oldular

DİĞER 17.12.2016 - 16:13, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

İhbara Gittiler Şok Oldular

Bodrum'da '155 Polis İmdat' ihbar hattına gelen kavga ihbarı üzerine bir markete giden polisler, pasta ve çiçekle karşılandı.
İşyeri sahiplerinin şehitler nedeniyle polise taziye dileğinde bulunmak için böyle asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.   Bodrum'un Gümbet Mahallesi, İnönü Caddesi'nde market işleten 30 yaşındaki İsmet Alçın ile evli ve 1 çocuk annesi, 45 yaşındaki Sofiya İmer, dün öğle saatlerinde 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp, kavga ihbarında bulundu. Bunun üzerine markete 1'i motorize 3 polis geldi. Kavga beklerken kendilerini pasta ve kırmızı karanfillerle karşılayan İmer, Alçın ve market çalışanlarını gören polisler, kısa bir süre şaşırdı. Polislerin markete gelme anı ve yaşadıkları şaşkınlık marketin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polislere çay ve pasta ikram eden Alçın, "Onlar bizim canımız, kanımız. 24 saat canları uğruna görev yapıyorlar. Ülkemizin geçtiği zor koşullar altında nasıl çalıştıklarını, nasıl bir stres içinde olduklarını biliyoruz. Bizim bu şakamızı çok olgunlukla karşıladılar. Biz onlara hem başsağlığı diledik hem de hemen yardımımıza koştukları için teşekkür ettik. Her zaman polisimizin yanındayız" dedi. Polisler bir süre sonra marketten ayrıldı.
Bodrum'da '155 Polis İmdat' ihbar hattına gelen kavga ihbarı üzerine bir markete giden polisler, pasta ve çiçekle karşılandı.

İşyeri sahiplerinin şehitler nedeniyle polise taziye dileğinde bulunmak için böyle asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

 

Bodrum'un Gümbet Mahallesi, İnönü Caddesi'nde market işleten 30 yaşındaki İsmet Alçın ile evli ve 1 çocuk annesi, 45 yaşındaki Sofiya İmer, dün öğle saatlerinde 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp, kavga ihbarında bulundu. Bunun üzerine markete 1'i motorize 3 polis geldi. Kavga beklerken kendilerini pasta ve kırmızı karanfillerle karşılayan İmer, Alçın ve market çalışanlarını gören polisler, kısa bir süre şaşırdı. Polislerin markete gelme anı ve yaşadıkları şaşkınlık marketin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polislere çay ve pasta ikram eden Alçın, "Onlar bizim canımız, kanımız. 24 saat canları uğruna görev yapıyorlar. Ülkemizin geçtiği zor koşullar altında nasıl çalıştıklarını, nasıl bir stres içinde olduklarını biliyoruz. Bizim bu şakamızı çok olgunlukla karşıladılar. Biz onlara hem başsağlığı diledik hem de hemen yardımımıza koştukları için teşekkür ettik. Her zaman polisimizin yanındayız" dedi. Polisler bir süre sonra marketten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.