Gümüşlük’te çello ve piyano resitali

KÜLTÜR-SANAT 29.07.2023 - 12:34, Güncelleme: 29.07.2023 - 12:34
 

Gümüşlük’te çello ve piyano resitali

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali çellist Jamal Aliyev ve piyanist Zeynep Ülbegi konseriyle devam etti.
Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen festival, Aliyev ve Ülbegi'yi, Le Chic konser alanında konuk etti. Denizbank’ın etkinlik sponsorluğu ile gerçekleşen konser yoğun ilgi gördü. İkili konserde, Dmitri Dmitriyeviç Şostakoviç, Johann Sebastian Bach, Niccolò Paganini, George Frideric Handel, Astor Piazzolla, Frederic Chopin, Maria Theresia von Paradis ve David Popper gibi bestecilerin çello ve piyano için yazılmış eserlerinden yaptıkları bir seçki ile izleyici karşısına çıktı. Festivalin sanat yönetmeni Piyanist Eren Levendoğlu, Aliyev ve Ülbegi'nin uyum ve performansı karşısında etkilendiklerini belirtti.
20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali çellist Jamal Aliyev ve piyanist Zeynep Ülbegi konseriyle devam etti.

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen festival, Aliyev ve Ülbegi'yi, Le Chic konser alanında konuk etti.

Denizbank’ın etkinlik sponsorluğu ile gerçekleşen konser yoğun ilgi gördü.

İkili konserde, Dmitri Dmitriyeviç Şostakoviç, Johann Sebastian Bach, Niccolò Paganini, George Frideric Handel, Astor Piazzolla, Frederic Chopin, Maria Theresia von Paradis ve David Popper gibi bestecilerin çello ve piyano için yazılmış eserlerinden yaptıkları bir seçki ile izleyici karşısına çıktı.

Festivalin sanat yönetmeni Piyanist Eren Levendoğlu, Aliyev ve Ülbegi'nin uyum ve performansı karşısında etkilendiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.