Fuhuş operasyonu!

OLAYLAR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.05.2024 - 09:09, Güncelleme: 15.05.2024 - 09:16
 

Fuhuş operasyonu!

Bodrum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
Bodrum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Bodrum'da "fuhuş, fuhşa aracılık, yer ve imkan sağlama" suçlarına yönelik çalışma yaptı. Teknik ve fiziki takibin ardından Antalya ve Muğla'da belirlenen 4 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, fuhşa zorlandıkları iddia edilen 17 kadın kurtarıldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bodrum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Bodrum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Bodrum'da "fuhuş, fuhşa aracılık, yer ve imkan sağlama" suçlarına yönelik çalışma yaptı.

Teknik ve fiziki takibin ardından Antalya ve Muğla'da belirlenen 4 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, fuhşa zorlandıkları iddia edilen 17 kadın kurtarıldı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.