Evlerinin Önü, Stratonikeia’da evine dönüyor!

KÜLTÜR-SANAT 14.08.2023 - 11:50, Güncelleme: 14.08.2023 - 11:50
 

Evlerinin Önü, Stratonikeia’da evine dönüyor!

Yatağan’da bulunan ve dünyanın büyük ilgisini çeken Stratonikeia Antik Kenti için hazırlanan “Evlerinin Önü” adlı belgesel, yarın Stratonikeia’da gösterilecek
Yönetmen Ertuğrul Karslıoğlu’nun yönettiği Stratonikeia Antik Kenti belgeseli “Evlerinin Önü” evine dönüyor. 15 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Stratonikeia Antik Kenti’nde gerçekleşecek açık hava film gösterimi, antik kentin büyülü atmosferinde bambaşka bir film deneyimi sunacak. TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ Pamukkale Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Stratonikeia ve Lagina Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Yatağan ilçesindeki Stratonikeia antik kentinde 2018 yılı itibariyle kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları sonucunda çok önemli tarihi yapıları ayağa kaldırdıklarına vurgu yaparak, antik kentin dünya çapında tanındığını, bu filmle tanıtımına katkının daha da arttığını söyleyerek, 15 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Stratonikeia Antik Kenti’nde gerçekleşecek açık hava film gösterimine tüm vatandaşları davet etti.
Yatağan’da bulunan ve dünyanın büyük ilgisini çeken Stratonikeia Antik Kenti için hazırlanan “Evlerinin Önü” adlı belgesel, yarın Stratonikeia’da gösterilecek

Yönetmen Ertuğrul Karslıoğlu’nun yönettiği Stratonikeia Antik Kenti belgeseli “Evlerinin Önü” evine dönüyor. 15 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Stratonikeia Antik Kenti’nde gerçekleşecek açık hava film gösterimi, antik kentin büyülü atmosferinde bambaşka bir film deneyimi sunacak.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Pamukkale Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Stratonikeia ve Lagina Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Yatağan ilçesindeki Stratonikeia antik kentinde 2018 yılı itibariyle kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları sonucunda çok önemli tarihi yapıları ayağa kaldırdıklarına vurgu yaparak, antik kentin dünya çapında tanındığını, bu filmle tanıtımına katkının daha da arttığını söyleyerek, 15 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Stratonikeia Antik Kenti’nde gerçekleşecek açık hava film gösterimine tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.