ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ MARŞI KLİP OLDU

YAŞAM 28.02.2024 - 18:15, Güncelleme: 28.02.2024 - 18:15
 

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ MARŞI KLİP OLDU

Bodrum’da müzik öğretmeni tarafından Çanakkale Şehitleri için bestelenen marş klip haline getirildi.
 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıl dönümünde söz ve müziği Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ'a ait "Çanakkale Geçilmez" isimli marş öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte seslendirildi. Şehitlerin aziz hatırasına saygı ve minnet sunmak amacıyla hazırlanan marş ve klip, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu Müdürlüğü, Okul Aile Birliği ve velilerin desteğiyle gerçekleştirildi.
Bodrum’da müzik öğretmeni tarafından Çanakkale Şehitleri için bestelenen marş klip haline getirildi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıl dönümünde söz ve müziği Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ'a ait "Çanakkale Geçilmez" isimli marş öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte seslendirildi.

Şehitlerin aziz hatırasına saygı ve minnet sunmak amacıyla hazırlanan marş ve klip, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu Müdürlüğü, Okul Aile Birliği ve velilerin desteğiyle gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.