Bodrum'daki yaz kursları bu yıl Türkan Saylan anısına yapılacak

DİĞER 11.07.2018 - 13:08, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum'daki yaz kursları bu yıl Türkan Saylan anısına yapılacak

Bodrum’da, 10-13 yaş arası çocukların yaz tatillerini yararlı etkinliklerle geçirmeleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle yaz kursları açıldı. Çocuklar çeşitli spor aktiviteleri ve resim, kağıt katlama gibi çeşitli etkinliklere büyük ilgi gösterdi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi'nce, bu yıl 22'incisi düzenlenen yaz kursları, Bodrum Belediyesi Bitez Pazaryeri'nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, gönüllü öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla bugün başladı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube başkanı Meral Saraçbaşı, etkinlikleri her yaz düzenli olarak düzenlediklerini yapıldığını belirtip, "Bu yıl ki yaz etkinliğimizi Türkan Saylan'a adadık. Kendisi bizler için eğitim alanında bir önderdir. Burada, 6 hafta boyunca, haftanın 4 günü, 'Eğlenelim, öğrenelim' teması ile çocuklarımızın yaratıcılığını geliştiren, dijital dünyanın sanal gerçekliğinden uzak tutarak hayatın ve yaşadıkları çevrenin güzelliklerini farkına varmalarını sağlayan etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Tamamen gönüllü öğretmenler ve eğitmenler eşliğinde yapılan bu etkinliklerin çocuklarımızla buluşmasında en büyük pay Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve öğretmen eşi Hülya Kocadon'un verdiği desteklerdir" dedi. Hülya Kocadon ise çocukların özellikle yaz aylarında eğitici öğretici kültür sanat spor etkinlikleri içerisinde olmalarının sosyal yaşamlarına da olumlu etkisi olduğunu belirtip, "Burada tamamen gönüllülük esasına dayalı bir dayanışma var. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişebilmesi için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacak çocuklarımızın eğetim öğrenimlerinden asla fedakarlık yapma lüksümüz yok" diye konuştu.
Bodrum’da, 10-13 yaş arası çocukların yaz tatillerini yararlı etkinliklerle geçirmeleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle yaz kursları açıldı. Çocuklar çeşitli spor aktiviteleri ve resim, kağıt katlama gibi çeşitli etkinliklere büyük ilgi gösterdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi'nce, bu yıl 22'incisi düzenlenen yaz kursları, Bodrum Belediyesi Bitez Pazaryeri'nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, gönüllü öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla bugün başladı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube başkanı Meral Saraçbaşı, etkinlikleri her yaz düzenli olarak düzenlediklerini yapıldığını belirtip, "Bu yıl ki yaz etkinliğimizi Türkan Saylan'a adadık. Kendisi bizler için eğitim alanında bir önderdir. Burada, 6 hafta boyunca, haftanın 4 günü, 'Eğlenelim, öğrenelim' teması ile çocuklarımızın yaratıcılığını geliştiren, dijital dünyanın sanal gerçekliğinden uzak tutarak hayatın ve yaşadıkları çevrenin güzelliklerini farkına varmalarını sağlayan etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Tamamen gönüllü öğretmenler ve eğitmenler eşliğinde yapılan bu etkinliklerin çocuklarımızla buluşmasında en büyük pay Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve öğretmen eşi Hülya Kocadon'un verdiği desteklerdir" dedi.

Hülya Kocadon ise çocukların özellikle yaz aylarında eğitici öğretici kültür sanat spor etkinlikleri içerisinde olmalarının sosyal yaşamlarına da olumlu etkisi olduğunu belirtip, "Burada tamamen gönüllülük esasına dayalı bir dayanışma var. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişebilmesi için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacak çocuklarımızın eğetim öğrenimlerinden asla fedakarlık yapma lüksümüz yok" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.