Bodrum’da Ralli fırtınası!

SPOR 29.04.2024 - 12:57, Güncelleme: 29.04.2024 - 12:57
 

Bodrum’da Ralli fırtınası!

Bodrum’da düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası nefesleri kesti. İzleyiciler ralli esnasında büyük heyecan yaşadı.
Bodrum’da düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağını, Castrol Ford Team Türkiye takımından Red Bull Sporcusu Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibi kazandı. Aralarında şampiyon pilotların da olduğu sporcular, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Şampiyonaya Türkiye ile Fransa, İtalya, Letonya ve Rusya'dan 64 otomobilde 128 kadın ve erkek yarışçı mücadele etti.
Bodrum’da düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası nefesleri kesti. İzleyiciler ralli esnasında büyük heyecan yaşadı.

Bodrum’da düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağını, Castrol Ford Team Türkiye takımından Red Bull Sporcusu Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibi kazandı.

Aralarında şampiyon pilotların da olduğu sporcular, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Şampiyonaya Türkiye ile Fransa, İtalya, Letonya ve Rusya'dan 64 otomobilde 128 kadın ve erkek yarışçı mücadele etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.