Bodrum’da Klasik Türk müziği ziyafeti

KÜLTÜR-SANAT 21.07.2023 - 12:34, Güncelleme: 21.07.2023 - 12:34
 

Bodrum’da Klasik Türk müziği ziyafeti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverlere eşsiz bir müzik şöleni yaşattı.
Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde Klasik Türk Müziği konseri gerçekleşti. Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel'in yönetiminde gerçekleşen konsere çok sayıda sanatsever katılırken Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar da konsere katılanlar arasındaydı. İki bölümden oluşan konserde toplamda 20 eser seslendirildi. Türk müziğinin eşsiz bestekarları ve sanatçıları arasında yer alan Zeki Müren, Neyzen Yusuf Paşa, Sadi Işılay ve Tanburi Ali Efendi gibi değerli isimlerin besteleri, Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından ustalıkla yorumlandı.
Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverlere eşsiz bir müzik şöleni yaşattı.

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde Klasik Türk Müziği konseri gerçekleşti.

Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel'in yönetiminde gerçekleşen konsere çok sayıda sanatsever katılırken Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar da konsere katılanlar arasındaydı.

İki bölümden oluşan konserde toplamda 20 eser seslendirildi. Türk müziğinin eşsiz bestekarları ve sanatçıları arasında yer alan Zeki Müren, Neyzen Yusuf Paşa, Sadi Işılay ve Tanburi Ali Efendi gibi değerli isimlerin besteleri, Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından ustalıkla yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.