Bodrum’da feci kaza! 1 ölü 1 ağır yaralı!

GÜNDEM 20.01.2024 - 00:33, Güncelleme: 20.01.2024 - 01:17
 

Bodrum’da feci kaza! 1 ölü 1 ağır yaralı!

136 promil alkollü sürücü, Bodrum’da bir genç kadını hayattan kopardı, 1 genç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Bodrum Ortakent Yalıkavak yolunda meydana gelen feci kazada 136 promil alkollü sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, hayatının baharında olan bir genci hayattan kopardı. Aşırı hız yapan alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 48 ANY 363 plakalı hafif ticari araç, 26 yaşındaki sürücünün kullandığı 48 AOY 737 plakalı motosiklete çarparak, yaklaşık 200 metre sürüklenip duvara çarparak durabildi. Feci kazada motosiklette yolcu olan 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu, olay yerinde hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  Trafik kaza nedeniyle uzun süre tek şeritten sağlanabilirken, kazaya sebep olan araçta içki şişelerinin çokluğu dikkat çekti. Kazaya sebep olan alkollü sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
136 promil alkollü sürücü, Bodrum’da bir genç kadını hayattan kopardı, 1 genç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bodrum Ortakent Yalıkavak yolunda meydana gelen feci kazada 136 promil alkollü sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, hayatının baharında olan bir genci hayattan kopardı. Aşırı hız yapan alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 48 ANY 363 plakalı hafif ticari araç, 26 yaşındaki sürücünün kullandığı 48 AOY 737 plakalı motosiklete çarparak, yaklaşık 200 metre sürüklenip duvara çarparak durabildi. Feci kazada motosiklette yolcu olan 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu, olay yerinde hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  Trafik kaza nedeniyle uzun süre tek şeritten sağlanabilirken, kazaya sebep olan araçta içki şişelerinin çokluğu dikkat çekti.

Kazaya sebep olan alkollü sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.