Bodrum'da 2 firari hükümlü yakalandı

OLAYLAR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2024 - 12:10, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:11
 

Bodrum'da 2 firari hükümlü yakalandı

Bodrum'daki firari hükümlü yakalandı
Bodrum'da, silahlı yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından aranan 2 hükümlü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Hakkında, "Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçları olmak üzere iki suçtan 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararları bulunan M.Ö. ve G.Ö'nün yeri tespit edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanan 2 hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.  
Bodrum'daki firari hükümlü yakalandı

Bodrum'da, silahlı yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından aranan 2 hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Hakkında, "Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçları olmak üzere iki suçtan 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararları bulunan M.Ö. ve G.Ö'nün yeri tespit edildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanan 2 hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.