Bodrum Spin Avcıları'ndan Teşekkür Plaketi

DİĞER 16.02.2017 - 17:31, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum Spin Avcıları'ndan Teşekkür Plaketi

Facebook’ta grup oluşturarak sosyal medya üzerinden etkinliğini artıran Bodrum Spin Avcıları Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete  Bodrum Spin Avcıları Grubu yöneticisi ve sözcüsü Nevzat Kanber ile grup yönetim ekibini oluşturan üyeler Ali Üzer,  Ali Erdoğan, Can  Gümüş, Okan Yanık, Levent  Çağırgan ve Tolga Şimşek katıldı.   Geçtiğimiz günlerde  Bodrum Belediyesi'nin de destekleriyle  Gündoğan'da 1.  Bodrum Spin Avcıları Spin Yarışmasını düzenlediklerini ifade eden Nevzat Kanber, sportif balıkçılığı özendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliğe desteklerinden dolayı Bodrumlu balıkçılara da teşekkür etti.   Başkan  Mehmet Kocadon, en önemli geçim kaynağı geçmişte balıkçılığa ve süngerciliğe dayanan, mavi yolculuğun ilk rotası olan  Bodrum'da balıkçılığı yaşatmak için düzenlenen bu tarz etkinliklerin artmasını diledi.  Bodrum Spin Avcıları'na da duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek  Bodrum Belediyesi olarak desteklerinin süreceğini söyledi.   Ziyaret sonunda grup üyeleri, Başkan Kocadon'a sunmuş olduğu destekler için bir teşekkür plaketi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Facebook’ta grup oluşturarak sosyal medya üzerinden etkinliğini artıran Bodrum Spin Avcıları Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete  Bodrum Spin Avcıları Grubu yöneticisi ve sözcüsü Nevzat Kanber ile grup yönetim ekibini oluşturan üyeler Ali Üzer,  Ali Erdoğan, Can  Gümüş, Okan Yanık, Levent  Çağırgan ve Tolga Şimşek katıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde  Bodrum Belediyesi'nin de destekleriyle  Gündoğan'da 1.  Bodrum Spin Avcıları Spin Yarışmasını düzenlediklerini ifade eden Nevzat Kanber, sportif balıkçılığı özendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliğe desteklerinden dolayı Bodrumlu balıkçılara da teşekkür etti.

 

Başkan  Mehmet Kocadon, en önemli geçim kaynağı geçmişte balıkçılığa ve süngerciliğe dayanan, mavi yolculuğun ilk rotası olan  Bodrum'da balıkçılığı yaşatmak için düzenlenen bu tarz etkinliklerin artmasını diledi.  Bodrum Spin Avcıları'na da duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek  Bodrum Belediyesi olarak desteklerinin süreceğini söyledi.

 

Ziyaret sonunda grup üyeleri, Başkan Kocadon'a sunmuş olduğu destekler için bir teşekkür plaketi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.