Bodrum Bale Festivali devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 14.08.2023 - 11:21, Güncelleme: 14.08.2023 - 11:21
 

Bodrum Bale Festivali devam ediyor

20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Woman By Aaron Vivancos" adlı eser sahnelendi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen festivalde, İspanyol Flamenko Dans Topluluğu sahne aldı. Koreografisi Aaron Vivancos'a, müzikleri Aaron Vivancos ve Gonzalo Garcia'a ait eser, festivalde flamenko rüzgarı estirdi. Gösteriyi, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda sanatsever izledi. İspanyol Flamenko Dans Topluluğu, performansıyla beğeni topladı. Sanatseverlerin yirmi yıldır yoğun ilgi ile takip ettiği festivalin kapanışı 16-17 Ağustos'ta İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin "Don Kişot" adlı eseriyle yapılacak.
20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Woman By Aaron Vivancos" adlı eser sahnelendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen festivalde, İspanyol Flamenko Dans Topluluğu sahne aldı.

Koreografisi Aaron Vivancos'a, müzikleri Aaron Vivancos ve Gonzalo Garcia'a ait eser, festivalde flamenko rüzgarı estirdi.

Gösteriyi, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda sanatsever izledi. İspanyol Flamenko Dans Topluluğu, performansıyla beğeni topladı.

Sanatseverlerin yirmi yıldır yoğun ilgi ile takip ettiği festivalin kapanışı 16-17 Ağustos'ta İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin "Don Kişot" adlı eseriyle yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.