Bilim ve teknoloji de öncü Kale Okulları

DİĞER 17.03.2021 - 12:01, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bilim ve teknoloji de öncü Kale Okulları

Kale Okulları Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji Haftası’nda dikkat çeken etkinlikler düzenledi.
Fen ve Teknoloji Haftası’nda Kale Okulları ortaoukul öğrencileri, renkli etkinliklerle göz doldurdu. Bilimi örneklerle harmanlayan öğrenciler, farklı, renkli, heyecanlı, eğlenceli etkinliklerle alkış aldı.  Öğrenciler bilim dolu etkinliklerini, arkadaşları ve öğretmenleri için sergilediler.   Hafta boyunca tüm etkinliklerde yer alan öğrenciler, bilimsel düşünme, deneyerek gözlemleme, öğrenme ve kendilerini ifade edebilme becerilerini artırdı. Öğretmenler ise öğrencilerin gayretiyle oldukça mutlu olduklarını belirterek, bilimin parlak ışığı ile aydınlanmanın paha biçilmez olduğunu vurguladı.
Kale Okulları Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji Haftası’nda dikkat çeken etkinlikler düzenledi.

Fen ve Teknoloji Haftası’nda Kale Okulları ortaoukul öğrencileri, renkli etkinliklerle göz doldurdu. Bilimi örneklerle harmanlayan öğrenciler, farklı, renkli, heyecanlı, eğlenceli etkinliklerle alkış aldı.  Öğrenciler bilim dolu etkinliklerini, arkadaşları ve öğretmenleri için sergilediler.

 

Hafta boyunca tüm etkinliklerde yer alan öğrenciler, bilimsel düşünme, deneyerek gözlemleme, öğrenme ve kendilerini ifade edebilme becerilerini artırdı. Öğretmenler ise öğrencilerin gayretiyle oldukça mutlu olduklarını belirterek, bilimin parlak ışığı ile aydınlanmanın paha biçilmez olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.