Almanca eğitiminde Kale Okulları farkı

DİĞER 13.03.2021 - 14:39, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Almanca eğitiminde Kale Okulları farkı

Etkileşimli öğrenme ile dil gelişimini üst seviyeye taşıyan Kale Okulları ‘’Almanca’’ eğitiminde de farkını ortaya koyuyor
Kale Anaokulu öğrencileri "Familienstammbaum" etkinliği ile Almanca dersini renkli hale getirdi.   Öğrenciler Almanca olarak aile üyelerini öğrendikten sonra her bir aile üyesini ağaçta belirterek konuyu pekiştirdiler. Yabancı dil eğitiminde her bir öğrenciye etkili bir iletişim ortamı, tasarım ve ifade yeteneklerini geliştirecekleri ortam sunan Kale Okulları, bu sayede Almanca ve İngilizce gibi yabancı dil derslerinde öğrendikleri konuları eğlenerek pekiştirmelerine imkan sağlıyor.
Etkileşimli öğrenme ile dil gelişimini üst seviyeye taşıyan Kale Okulları ‘’Almanca’’ eğitiminde de farkını ortaya koyuyor

Kale Anaokulu öğrencileri "Familienstammbaum" etkinliği ile Almanca dersini renkli hale getirdi.

 

Öğrenciler Almanca olarak aile üyelerini öğrendikten sonra her bir aile üyesini ağaçta belirterek konuyu pekiştirdiler. Yabancı dil eğitiminde her bir öğrenciye etkili bir iletişim ortamı, tasarım ve ifade yeteneklerini geliştirecekleri ortam sunan Kale Okulları, bu sayede Almanca ve İngilizce gibi yabancı dil derslerinde öğrendikleri konuları eğlenerek pekiştirmelerine imkan sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.