Ak Parti basın mensuplarının bayramını kutladı

DİĞER 27.07.2018 - 15:54, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Ak Parti basın mensuplarının bayramını kutladı

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve partililer, 24 Temmuz Basın Bayramında ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümünü de kutladı.
Delfi Otel’de İlçe Başkanı Ömer Özmen ev sahipliğinde gerçekleşen davete, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.   Basın mensuplarının bu özel gününü kutlayan İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Bu özel günü bizimle paylaştığınız için ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum. Gazeteciler günü ve basın bayramınızı tebrik ederim. Böyle hepinizi birlik ve beraberlik içinde görmek bizi her zaman memnun ediyor. Aramızdaki istişareleri daha da arttırırsak yaşadığınız sıkıntılarda bizlerin yapabileceği yardımlar olur. Bu konuda her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.   Bodrum basını adına konuşan Zeki Özkeskin de Ak Parti’ye nazik davetinden dolayı teşekkür ederek “Bu vesilelerle bizler de biraraya geliyoruz. Bu yönde katkınız olduğu için teşekkür ediyoruz. Basın özgürlüğü çok önemli bir konu. Özgürlüklerin her zaman olmasını diliyoruz. OHAL de kalktı. Daha güzel günler olacak diye ümit ediyorum” diye konuştu.   Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Sabah gazetesine verdiği röportaj ve beraberinde yaşanan tartışmalar ile ilgili görüşleri sorulan Ömer Özmen, “Bizim ilçe olarak çalışmalarımız var. Kendi iç dinamiklerimizde o çalışmalarımızı yapıyoruz. Ama başka partilerin kendi içlerindeki iç çatışmaları bizi o kadar da ilgilendirmiyor. Biz de Bodrum siyasetinde bizi ilgilendiren herşeyi takip edip ona göre kendi içimizde değerlendirmelerimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.   Basın mensuplarının sohbet havasında geçen toplantıda mesleğin sorunları da konuşuldu.
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve partililer, 24 Temmuz Basın Bayramında ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümünü de kutladı.

Delfi Otel’de İlçe Başkanı Ömer Özmen ev sahipliğinde gerçekleşen davete, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

 

Basın mensuplarının bu özel gününü kutlayan İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Bu özel günü bizimle paylaştığınız için ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum. Gazeteciler günü ve basın bayramınızı tebrik ederim. Böyle hepinizi birlik ve beraberlik içinde görmek bizi her zaman memnun ediyor. Aramızdaki istişareleri daha da arttırırsak yaşadığınız sıkıntılarda bizlerin yapabileceği yardımlar olur. Bu konuda her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

 

Bodrum basını adına konuşan Zeki Özkeskin de Ak Parti’ye nazik davetinden dolayı teşekkür ederek “Bu vesilelerle bizler de biraraya geliyoruz. Bu yönde katkınız olduğu için teşekkür ediyoruz. Basın özgürlüğü çok önemli bir konu. Özgürlüklerin her zaman olmasını diliyoruz. OHAL de kalktı. Daha güzel günler olacak diye ümit ediyorum” diye konuştu.

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Sabah gazetesine verdiği röportaj ve beraberinde yaşanan tartışmalar ile ilgili görüşleri sorulan Ömer Özmen, “Bizim ilçe olarak çalışmalarımız var. Kendi iç dinamiklerimizde o çalışmalarımızı yapıyoruz. Ama başka partilerin kendi içlerindeki iç çatışmaları bizi o kadar da ilgilendirmiyor. Biz de Bodrum siyasetinde bizi ilgilendiren herşeyi takip edip ona göre kendi içimizde değerlendirmelerimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Basın mensuplarının sohbet havasında geçen toplantıda mesleğin sorunları da konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.