11 Ağustos’ta bu gösteriyi kaçırmayın

KÜLTÜR-SANAT 09.08.2023 - 12:47, Güncelleme: 09.08.2023 - 12:47
 

11 Ağustos’ta bu gösteriyi kaçırmayın

20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında, 11 Ağustos’ta A Passage to Bollywood adlı dans tiyatrosu sahne alacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce düzenlenen, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde devam eden festivalde, 11 Ağustos’ta Navdhara Hindistan Dans Tiyatrosu sahne alacak. Bu eğlenceli etkinlikte A Passage to Bollywood adlı dans tiyatrosu sahne alacak. Hindistan’a özgü bu gösterinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. ESMERALDA MEST ETTİ Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde devam eden festivalde, güzel çingene kızı "Esmeralda" ile kambur kilise zangocu "Quasimodo"nun ölümsüz aşklarını anlatan "Notre Dame'ın Kamburu" İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelendi. Eserde olaylar Esmeralda'ya büyük hayranlık besleyen ancak tüm çabalarına rağmen onu katedralin papazının entrikalarından koruyamayan, Notre Dame Kilisesinin kambur zangocu Quasimodo'nun gözünden sahneye aktarılıyor.
20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında, 11 Ağustos’ta A Passage to Bollywood adlı dans tiyatrosu sahne alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce düzenlenen, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde devam eden festivalde, 11 Ağustos’ta Navdhara Hindistan Dans Tiyatrosu sahne alacak. Bu eğlenceli etkinlikte A Passage to Bollywood adlı dans tiyatrosu sahne alacak. Hindistan’a özgü bu gösterinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ESMERALDA MEST ETTİ

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde devam eden festivalde, güzel çingene kızı "Esmeralda" ile kambur kilise zangocu "Quasimodo"nun ölümsüz aşklarını anlatan "Notre Dame'ın Kamburu" İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelendi.

Eserde olaylar Esmeralda'ya büyük hayranlık besleyen ancak tüm çabalarına rağmen onu katedralin papazının entrikalarından koruyamayan, Notre Dame Kilisesinin kambur zangocu Quasimodo'nun gözünden sahneye aktarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.