TEŞEKKÜRLER! ANTİK TİYATRO’DA Kİ TUVALET REZALETİ SONA ERDİ!

GÜNDEM 25.04.2024 - 21:06, Güncelleme: 25.04.2024 - 21:10
 

TEŞEKKÜRLER! ANTİK TİYATRO’DA Kİ TUVALET REZALETİ SONA ERDİ!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Antik Tiyatro’nun tam ortasına konulan ve görüntü kirliliği yaratan 2 seyyar tuvaleti konu etmiştik. Haberimizden bir gün sonra tuvaletler kaldırıldı.
Bodrum’un tarihi zenginliklerinin en değerli eserlerinden biri olan Bodrum Antik Tiyatro’nun tam ortasına konulan 2 adet seyyar tuvalet görüntü kirliliği yaratmış, vatandaşlar da duruma tepki göstermişti. Yapmış olduğumuz haberde bu durumu gözler önüne sermiş, tuvaletlerin kaldırılması gerektiğini belirtmiştik. Haber yayınımızdan bir gün sonra görüntü kirliliği yaratan seyyar tuvaletler kaldırıldı. Duyarlılık gösteren yetkililere teşekkür ederiz. AFİŞ DE KALDIRILDI Aynı haberde dikkat çektiğimiz ve benzer şekilde görüntü kirliliği yaratan afişlerinde çitlerden kaldırıldığı görüldü. Bodrumlular’ın beklentisi, geçtiğimiz süreçte reklam panosuna dönen çitlere bir daha afişlerin asılmasına müsaade edilmemesi.
Geçtiğimiz günlerde Bodrum Antik Tiyatro’nun tam ortasına konulan ve görüntü kirliliği yaratan 2 seyyar tuvaleti konu etmiştik. Haberimizden bir gün sonra tuvaletler kaldırıldı.

Bodrum’un tarihi zenginliklerinin en değerli eserlerinden biri olan Bodrum Antik Tiyatro’nun tam ortasına konulan 2 adet seyyar tuvalet görüntü kirliliği yaratmış, vatandaşlar da duruma tepki göstermişti. Yapmış olduğumuz haberde bu durumu gözler önüne sermiş, tuvaletlerin kaldırılması gerektiğini belirtmiştik. Haber yayınımızdan bir gün sonra görüntü kirliliği yaratan seyyar tuvaletler kaldırıldı. Duyarlılık gösteren yetkililere teşekkür ederiz.

AFİŞ DE KALDIRILDI

Aynı haberde dikkat çektiğimiz ve benzer şekilde görüntü kirliliği yaratan afişlerinde çitlerden kaldırıldığı görüldü. Bodrumlular’ın beklentisi, geçtiğimiz süreçte reklam panosuna dönen çitlere bir daha afişlerin asılmasına müsaade edilmemesi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.