Fethiye'de öğrenciler yayaya öncelik farkındalığı için kara yolunda kostümlerle yürüdü

OLAYLAR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.05.2024 - 13:44, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:18
 

Fethiye'de öğrenciler yayaya öncelik farkındalığı için kara yolunda kostümlerle yürüdü

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, yayaya öncelik konusunda farkındalık oluşturmak için hazırladıkları afiş ve kostümlerle yürüyüş yaptı.Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ile İbrahim Gül Anaokulu yayaya geçiş önceliği için proje hazırladı.Proje kapsamında sloganların yer aldığı afiş ve kostüm hazırlayan öğrenciler, okulun bulunduğu Adnan Menderes Bulvarı'nda yürüyüş yaptı.Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sırasında öğrenciler ellerinde afişlerle "Trafik hayattır", "Yayaya yol ver, kırmızıda dur" sloganlarını söyledi.Öğrencilerin güvenliği için yürüyüş sırasında kara yolunun tek şeridi, kısa süreli ulaşıma kapatıldı.

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, yayaya öncelik konusunda farkındalık oluşturmak için hazırladıkları afiş ve kostümlerle yürüyüş yaptı.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ile İbrahim Gül Anaokulu yayaya geçiş önceliği için proje hazırladı.

Proje kapsamında sloganların yer aldığı afiş ve kostüm hazırlayan öğrenciler, okulun bulunduğu Adnan Menderes Bulvarı'nda yürüyüş yaptı.

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sırasında öğrenciler ellerinde afişlerle "Trafik hayattır", "Yayaya yol ver, kırmızıda dur" sloganlarını söyledi.

Öğrencilerin güvenliği için yürüyüş sırasında kara yolunun tek şeridi, kısa süreli ulaşıma kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.