BODRUM’UN MAKUS TALİHİ!

GÜNDEM 08.04.2024 - 11:57, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:04
 

BODRUM’UN MAKUS TALİHİ!

Bodrum’da içme suyu ana isale hattında patlama meydana geldi.
Milas-Bodrum kara yolu Torba Kavşağı'ndan geçen ana isale hattında yaşanan patlama sonucu tonlarca su çevreye boşaldı. Tazyikli suyun metrelerce yukarıya yükseldiği anlar cep telefonuyla kaydedildi. Öte yandan, isale hattındaki su kesilirken belediye ekiplerince onarım çalışması başlatılacağı bildirildi. AHMET ARAS AÇIKLAMA YAPTI Patlamadan sonra olay yerine giden Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “Bodrum-Milas Karayolu Torba Kavşağı mevkiinde ana isale hattında meydana gelen patlamadan sonra bölgeye gittim. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için Bodrum Belediyesi’den iş makinası takviyesi istenmesi ve aktif koordinasyon talimatını verdim. Arızanın giderilmesi için ekiplerimiz çalışmaya devam etmektedir.”
Bodrum’da içme suyu ana isale hattında patlama meydana geldi.

Milas- Bodrum kara yolu Torba Kavşağı'ndan geçen ana isale hattında yaşanan patlama sonucu tonlarca su çevreye boşaldı.

Tazyikli suyun metrelerce yukarıya yükseldiği anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Öte yandan, isale hattındaki su kesilirken belediye ekiplerince onarım çalışması başlatılacağı bildirildi.

AHMET ARAS AÇIKLAMA YAPTI

Patlamadan sonra olay yerine giden Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Bodrum-Milas Karayolu Torba Kavşağı mevkiinde ana isale hattında meydana gelen patlamadan sonra bölgeye gittim. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için Bodrum Belediyesi’den iş makinası takviyesi istenmesi ve aktif koordinasyon talimatını verdim. Arızanın giderilmesi için ekiplerimiz çalışmaya devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.