BODRUM DENİZLERİNDE SOLUK KESEN MÜCADELE

SPOR 19.04.2024 - 12:27, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:27
 

BODRUM DENİZLERİNDE SOLUK KESEN MÜCADELE

Anthaven ev sahipliğinde düzenlenen Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, muhteşem bir final ile son buldu. Yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi.
Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, toplam 27 takımın kıyasıya mücadele ettiği beş ayağın ardından sona erdi. Bodrum'un en iyi yelkencilik lokasyonlarından biri olan Anthaven’ın ev sahipliğinde, Aralık 2023’ten bu yana her ay bir ayak gerçekleştirilerek beş ay süren mücadelede Aspat’ın muhteşem rüzgâr koşulları ve kristal suları, yelkencilere özel koşullarda yarışma ve tüm yeteneklerini ortaya koyma fırsatı sundu. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Azat Öztürk, Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan ve Uluslararası J/70 Class Derneği Teknik Şefi Mark Foster’ın katıldığı final etabının ödül töreninde, yarışlarda dereceye girenler kupalarına kavuştu. Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, Muğla ve Bodrum valilikleri ve bölge idareleri, Türkiye Yelken Federasyonu, J/70 Sınıfı Derneği, Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü (TAYK), Turgutreis Yelken Kulübü ile Anthaven ve Radisson Collection Hotel Bodrum tarafından desteklendi. ZORLU MÜSABAKALARIN KAZANLARI BELLİ OLDU Beş ay süren ve zorlu müsabakalara sahne olan Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024’de tüm yarışlar sonunda genel sıralama şöyle oluştu: Birinci Andrei Pushkin kaptanlığında Tenzor Team, ikinci Igor Rytov kaptanlığında Russian Bogatyrs, üçüncü Inna Balashova kaptanlığında Dolce Vita, dördüncü Arif Gürdenli kaptanlığında Orient JR, beşinci Kirill Frolov kaptanlığında Hubex oldu. Corinthian kategorisinde tüm yarışların sonundaki sıralama ise şöyle oldu: Arif Ayaz kaptanlığında Ayaz JR birinci, Mehmet Okay kaptanlığında Team Aspat ikinci, Neşe Özkan kaptanlığında Azzurro üçüncülüğü elde etti. Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series, 2024-2025 sezonunda dünya yelken yarışları takviminde sunulacak.
Anthaven ev sahipliğinde düzenlenen Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, muhteşem bir final ile son buldu. Yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, toplam 27 takımın kıyasıya mücadele ettiği beş ayağın ardından sona erdi. Bodrum'un en iyi yelkencilik lokasyonlarından biri olan Anthaven’ın ev sahipliğinde, Aralık 2023’ten bu yana her ay bir ayak gerçekleştirilerek beş ay süren mücadelede Aspat’ın muhteşem rüzgâr koşulları ve kristal suları, yelkencilere özel koşullarda yarışma ve tüm yeteneklerini ortaya koyma fırsatı sundu.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Azat Öztürk, Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan ve Uluslararası J/70 Class Derneği Teknik Şefi Mark Foster’ın katıldığı final etabının ödül töreninde, yarışlarda dereceye girenler kupalarına kavuştu.

Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024, Muğla ve Bodrum valilikleri ve bölge idareleri, Türkiye Yelken Federasyonu, J/70 Sınıfı Derneği, Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü (TAYK), Turgutreis Yelken Kulübü ile Anthaven ve Radisson Collection Hotel Bodrum tarafından desteklendi.

ZORLU MÜSABAKALARIN KAZANLARI BELLİ OLDU

Beş ay süren ve zorlu müsabakalara sahne olan Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series 2023-2024’de tüm yarışlar sonunda genel sıralama şöyle oluştu: Birinci Andrei Pushkin kaptanlığında Tenzor Team, ikinci Igor Rytov kaptanlığında Russian Bogatyrs, üçüncü Inna Balashova kaptanlığında Dolce Vita, dördüncü Arif Gürdenli kaptanlığında Orient JR, beşinci Kirill Frolov kaptanlığında Hubex oldu.

Corinthian kategorisinde tüm yarışların sonundaki sıralama ise şöyle oldu: Arif Ayaz kaptanlığında Ayaz JR birinci, Mehmet Okay kaptanlığında Team Aspat ikinci, Neşe Özkan kaptanlığında Azzurro üçüncülüğü elde etti.

Tenzor International Cup – J/70 Open Winter Series, 2024-2025 sezonunda dünya yelken yarışları takviminde sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.