BODRUM BELEDİYESİ’NDE İKİ BAŞKAN YARDIMCISI BELLİ OLDU

SİYASET 22.04.2024 - 13:48, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:48
 

BODRUM BELEDİYESİ’NDE İKİ BAŞKAN YARDIMCISI BELLİ OLDU

Tamer Mandalinci Başkanlığındaki Bodrum Belediyesi’nde, yeni dönemde görev yapacak iki başkan yardımcısı belli oldu.
Bodrum Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre,   Belediye Meclis Üyesi İlknur Ülküm Seferoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcı olarak görevlendirilirken, Meclis Üyesi Ahmet Yıldızhan, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.
Tamer Mandalinci Başkanlığındaki Bodrum Belediyesi’nde, yeni dönemde görev yapacak iki başkan yardımcısı belli oldu.

Bodrum Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre,  

Belediye Meclis Üyesi İlknur Ülküm Seferoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcı olarak görevlendirilirken,

Meclis Üyesi Ahmet Yıldızhan, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.