SARNIÇ'IN MELEKLERİ BİR ARADA "DİLEKLER GERÇEKLEŞİYOR"

“Sarnıç’ın Melekleri Bir Arada” sloganıyla 7 Mart Perşembe günü saat 13.00 – 19.00 arasında Sarnıç’ın Melekleri olarak bilinen Gökçe Es, Dilay Ertuna, Melisa Özçakır, Meral Kaya, Demet Kılıç, Joolya, Hande Macunluoğlı, Seda Baran, Nursu Nemutlu Öztürk, Buse Tercan, Şenay Chandler, Zeynep Çetin, Damla Cerrah Şahin, Didem Kasal, Elif Petersen’in workshopları ile devam edecek. Etkinlik Planı 20 dk lık workshoplarla kendimize, kadınlığımıza, dişiliğimize, hayatımızın her aşamasına nasıl iyi, nasıl faydalı bakabiliriz paylaşacağımız Sarnıç in melekleri bir arada etkinliğimiz hepimize uğur, bereket ve çokluk getirmesi dileğiyle... Etkinliğimiz 13.00-19.00 saatleri arasında olacak.. Saat 13.00-14.00 Basın Toplantısı Farkindalık menopoz ve özbakım - Dilay Rahim Meditasyonu - Meral Alan Enerji Temizliği - Joolya Sandalye Yogası -  Elif 100 Mutluluk Nefesi - Hande Masallar, Semboller ve Biz - Demet Dalua Doğum Desteği, Buse - Nursu Etkileşimli Dişil Eril Dengesi - Melisa Ses yolculuğu- Gökçe Astroloji Forum_Zeynep - Seda                        Şiddetsiz İetişim Atölye - Şenay Didem KASAL Konser
Ekleme Tarihi: 08.03.2024 - 10:54

SARNIÇ'IN MELEKLERİ BİR ARADA "DİLEKLER GERÇEKLEŞİYOR"

Bir Alp Arbak, Fatih Bozoğlu yayını…

“Sarnıç’ın Melekleri Bir Arada” sloganıyla 7 Mart Perşembe günü saat 13.00 – 19.00 arasında Sarnıç’ın Melekleri olarak bilinen Gökçe Es, Dilay Ertuna, Melisa Özçakır, Meral Kaya, Demet Kılıç, Joolya, Hande Macunluoğlı, Seda Baran, Nursu Nemutlu Öztürk, Buse Tercan, Şenay Chandler, Zeynep Çetin, Damla Cerrah Şahin, Didem Kasal, Elif Petersen’in workshopları ile devam edecek.

Etkinlik Planı

20 dk lık workshoplarla kendimize, kadınlığımıza, dişiliğimize, hayatımızın her aşamasına nasıl iyi, nasıl faydalı bakabiliriz paylaşacağımız Sarnıç in melekleri bir arada etkinliğimiz hepimize uğur, bereket ve çokluk getirmesi dileğiyle...

Etkinliğimiz 13.00-19.00 saatleri arasında olacak..

Saat 13.00-14.00 Basın Toplantısı

Farkindalık menopoz ve özbakım - Dilay

Rahim Meditasyonu - Meral

Alan Enerji Temizliği - Joolya

Sandalye Yogası -  Elif

100 Mutluluk Nefesi - Hande

Masallar, Semboller ve Biz - Demet

Dalua Doğum Desteği, Buse - Nursu

Etkileşimli Dişil Eril Dengesi - Melisa

Ses yolculuğu- Gökçe

Astroloji Forum_Zeynep - Seda                       

Şiddetsiz İetişim Atölye - Şenay

Didem KASAL Konser

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.