BODRUM BELEDİYESİ'NİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİYLE TURGUTREİS ÜZERİNE!

1950'li yılların en önde gelen siyasetçisi Muğla Milletvekili ve Dış Ticaret Bakanı olarak yıllarca görev yapan Zeyyat Mandalinci'nin 2.kuşak torunu Tamer Mandalinci ile Bodrum Belediyesinin son beş yılda yaptığı çalışmaları, bunun yanında da genç siyasetçinin gelecek ile ilgili planlarını ve hedeflerini konuştuk. Haber Bodrum Gazetesi'nden Alp Arbak ve Bodrum Sokak Haber'den Fatih Bozoğlu'nun yerel yöneticiler ile yaptığı söyleşileri devam edecek...
Ekleme Tarihi: 03.01.2024 - 13:00

BODRUM BELEDİYESİ'NİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİYLE TURGUTREİS ÜZERİNE!

Gazeteciler Fatih Bozoğlu ile Alp Arbak

1950'li yılların en önde gelen siyasetçisi Muğla Milletvekili ve Dış Ticaret Bakanı olarak yıllarca görev yapan Zeyyat Mandalinci'nin 2.kuşak torunu Tamer Mandalinci ile Bodrum Belediyesinin son beş yılda yaptığı çalışmaları, bunun yanında da genç siyasetçinin gelecek ile ilgili planlarını ve hedeflerini konuştuk.

Haber Bodrum Gazetesi'nden Alp Arbak ve Bodrum Sokak Haber'den Fatih Bozoğlu'nun yerel yöneticiler ile yaptığı söyleşileri devam edecek...

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.