Bodrum’da bugün muhteşem bir dans şöleni var

KÜLTÜR-SANAT 22.11.2023 - 11:09, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:09
 

Bodrum’da bugün muhteşem bir dans şöleni var

Belçika’da yapılacak “IDO Modern-Jazz ve Bale Dünya Şampiyonasına” katılacak Bodrum Dans Kulübü dansçıları bugün Bodrum’a muhteşem bir gösteri sunacak
Bodrum Dans Kulübü Temmuz ayında Portekiz’de 72 ülkeden 7700 dansçının katıldığı Show Dans Dünya şampiyonasında 27 grup ile yarışmış ve Dünya İkinciliği alarak ülkemize dönmüştü. Dansçılarımız bu kez Belçika’da yapılacak “IDO Modern-Jazz ve Bale Dünya Şampiyonasına” katılmak üzere 26 Kasım’da Bodrum Havalimanından Belçika’ya hareket edecekler. 30 dansçı, 2 antrenör ve 4 veli olmak üzere 36 kişilik bir kafile olarak Belçika’ya gidecek dansçılarımız, 27 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında 7 gün sürecek yarışmalarda, Modern Dans, Jazz Dans ve Bale de 33 farklı koreografi ile 30 dan fazla ülkeden gelen ve her biri kendi ülkesinde şampiyon olan binlerce dansçıya karşı yarışacaklar. Yaşları 9 ile 17 arasında değişen Bodrum’lu 30 çocuk dansçı, yarışmada kullanacakları 33 farklı yarışma koreografisini kostümleri ile birlikte Bodrum halkına sunacaklar. 22 Kasım Çarşamba günü (bugün) saat 19:00 da B.B Herodot Kültür Merkezinde halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek gösteriler yaklaşık 2 saat sürecek. Bodrum Dans Kulübü, Bodrumlu vatandaşları dünya şampiyonasında ülkemiz adına yarışacak 30 Bodrumlu dansçımıza alkışlarıyla destek olmaya davet etti.
Belçika’da yapılacak “IDO Modern-Jazz ve Bale Dünya Şampiyonasına” katılacak Bodrum Dans Kulübü dansçıları bugün Bodrum’a muhteşem bir gösteri sunacak

Bodrum Dans Kulübü Temmuz ayında Portekiz’de 72 ülkeden 7700 dansçının katıldığı Show Dans Dünya şampiyonasında 27 grup ile yarışmış ve Dünya İkinciliği alarak ülkemize dönmüştü.

Dansçılarımız bu kez Belçika’da yapılacak “IDO Modern-Jazz ve Bale Dünya Şampiyonasına” katılmak üzere 26 Kasım’da Bodrum Havalimanından Belçika’ya hareket edecekler.

30 dansçı, 2 antrenör ve 4 veli olmak üzere 36 kişilik bir kafile olarak Belçika’ya gidecek dansçılarımız, 27 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında 7 gün sürecek yarışmalarda, Modern Dans, Jazz Dans ve Bale de 33 farklı koreografi ile 30 dan fazla ülkeden gelen ve her biri kendi ülkesinde şampiyon olan binlerce dansçıya karşı yarışacaklar.

Yaşları 9 ile 17 arasında değişen Bodrum’lu 30 çocuk dansçı, yarışmada kullanacakları 33 farklı yarışma koreografisini kostümleri ile birlikte Bodrum halkına sunacaklar.

22 Kasım Çarşamba günü (bugün) saat 19:00 da B.B Herodot Kültür Merkezinde halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek gösteriler yaklaşık 2 saat sürecek.

Bodrum Dans Kulübü, Bodrumlu vatandaşları dünya şampiyonasında ülkemiz adına yarışacak 30 Bodrumlu dansçımıza alkışlarıyla destek olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.